Ønskereprise på XP Meetup

Lyntalen “Agile sier du? frAgile sier jeg” jeg holdt på Smidig 2008 er en del av ønskereprisene fra konferansen på XP Meetup den 17. November. Dette er en ypperlig anledning til å få med seg det beste av det du ikke fikk sett under konferransen eller for deg som ikke kom deg dit er det en anledning til å se hva du gikk glipp av.

Detaljene om hvordan du kan delta finner du på Oslo XP November Meetup. Vi ses!

Oppdatering: Presentasjonen min fra møtet ligger nå ute, sammen med alle de andre presentasjonene, så du kan se dem dersom du lurer på hva jeg snakket om.

Dette var første gang jeg var på XP Meetup i Oslo og jeg må si det ga mer smak. Utrolig mange folk, veldig bra foredrag og ikke minst gode diskusjoner etter foredragene. Hvis du ikke var der så burde du angre, for dette er et community som er av de beste på planeten når det gjelder smidige metoder.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.